Biltips.dk
Autostol eller selepude?
Billån uden udbetaling
Bluetooth til bilen
Køb brugt bil
Køb en billig nysynet bil
Mikrofon til bilradio med bluetooth
Miljøzonemærke i Tyskland
Skift hjul
Tjek din bils oliestand
Tjek for pant i en bil

Ordbog

Billån uden udbetaling

Ofte er der et krav fra långiver om, at du betaler en del af prisen for bilen selv, når du optager lån til køb af bil, uanset om bilen er ny eller brugt. er Der er tale om et billån uden udbetaling, hvis du ønsker at optage et lån til køb af bil, hvor der ikke kræves udbetaling i forbindelse med lånoptagelsen. Det kan være praktisk i det tilfælde, hvor man ikke har opsparet penge nok til at betale udbetalingen, eller man har opsparet et beløb, der ville være stort nok til at kunne betale udbetalingen, men man eks. ønsker at bruge en del af disse penge på at få den brugte bil nysynet eller på opgradering af den nye bils udstyr, eksempelvist tilkøb af anhængertræk, læderstue, diesel i stedet for benzin, opgradering til stationcar, etc. Hvad skal du være opmærksom på?

  • Normalt er rentesatserne højere, når du som køber vil låne 100% af købsprisen på bilen i stedet for at lave en udbetaling.
  • Udbetalingen ligger normalt på 20% af bilens handelspris.
  • Ved lån til brugte biler, der er ældre end 8 år, kræves ofte en udbetaling.
  • Normalt vil du ikke kunne ansøge om et billån uden at oplyse din månedlige indkomst. Ønsker du at låne til dit bilkøb uden at skulle stille sikkerhed, kan du i næste artkel læse om billån uden sikkerhed.